Jälleenrakennustyöt luotettavalla ammattitaidolla

Kaipaako kiinteistösi vesivahingon jälkeistä korjausrakentamista tai jonkinlaista muuta jälleenrakentamista? JK-Tekniikka tekee jälleenrakennustyöt avaimet käteen -periaatteella kaikenlaisiin kohteisiin Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Pääasiassa työskentelemme Tampereella ja Hämeenlinnassa, mutta myös lähialueilla. Hoidamme jälleenrakennustyöt alusta loppuun huolella: tehtäväksesi jää vain nauttia kiinteistösi korjatusta ilmeestä!

Korjausrakentaminen vaatii taitoa ja kokemusta

Jälleenrakennus kannattaa tilata alan kokeneelta ammattilaiselta. Pystymme nopeasti analysoimaan vaikkapa jonkin vahingon aiheuttamat tuhot ja sille vaadittavat korjaustoimenpiteet. Autamme mielellämme myös pilalle menneiden rakennelmien korjaamisessa. Teemme jälleenrakentamista kaikkialle kiinteistöösi, niin keittiöön, kylpyhuoneeseen, kuin koko huoneistoonkin.Meidän oma vedeneristäjän VTT-sertifikaatin haltija tekee tarvittavat vedeneristystyöt kohteissamme.

Pyydä tarjous!

Teemme jälleenrakennustyöt aina omalla miehityksellämme, ilman ulkopuolisia tekijöitä. Saat meiltä pitävän tarjouksen, ilman yllättäviä piilokuluja. Kysy kustannusarviota kohteellesi, niin vastaamme mahdollisimman pian tarjouspyyntöösi.

JK-Tekniikka Oy

Keisarinviitta 22, 33960 Pirkkala

Puh. 040 727 9009

  • Suomalaista palvelua
  • Luotettava Kumppani
  • Veronumero
  • Sertifikaatti
  • Vahinkopalvelut