Kaikki kodin remonttityöt Hämeenlinna & Tampere

JK-Tekniikka Oy:ltä voit tilata kaikki kodin remonttityöt lattiasta kattoon. Meiltä löytyy osaamista, pätevyyttä ja ammattitaitoa toteuttaa remontit kodin jokaiselle osa-alueelle. Vahvuutemme onkin nimenomaan palveluidemme kattavuus; saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta, yhdeltä luotettavalta toimijalta. Tämä tekee kanssamme asioinnista helppoa ja yksinkertaista. Teemme remonttityöt koko Länsi- ja Etelä-Suomen laajuudella, Tampereen ja Hämeenlinnan lähiseuduilla.

Remonttityöt edullisesti ja joustavasti

Mitä tahansa haluatkin remontoida kodissasi, JK-Tekniikka Oy:n ammattilaiset pystyvät toteuttamaan toiveesi – palveluvalikoimamme on erittäin kattava! Sivuiltamme löydät runsaasti tietoa tarjoamistamme remonttipalveluista; klikkaa alla olevia linkkejä, niin pääset lukemaan lisää juuri sinua kiinnostavista palveluista.

Olipa tarpeenasi sitten pelkkä kylpyhuone- tai keittiöremontti, tai halusitpa koko huoneiston uusiksi, se onnistuu kauttamme kustannustehokkaasti. Teemme kaikenlaiset remonttityöt ajallaan valmiiksi. Myös korjausrakentaminen onnistuu nopeasti asiakkaan tarpeen mukaan.

Pyydä tarjous remontille

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä edullinen tarjous kohteellesi! Vastaamme tiedusteluihin nopeasti ja ennen kaikkea annamme pitävän kustannusarvion. Meiltä et tule saamaan yllättäviä piilokuluja, vaan laadukasta remonttijälkeä. Remontit onnistuvat kohteesta riippumatta. Meiltä kannattaa tilata niin huoneisto- kuin märkätilaremonttikin – menevät kaikki kerralla oikein.

JK-Tekniikka Oy

Keisarinviitta 22, 33960 Pirkkala

Puh. 040 727 9009

  • Suomalaista palvelua
  • Luotettava Kumppani
  • Veronumero
  • Sertifikaatti
  • Vahinkopalvelut